Zorgbeveiliging

Over de dienst

Brothers Security Zorgbeveiligers zijn perfect getraind en weten hoe ze moeten handelen bij emotionele situaties. Daarbij weten ze ook ze patiënten en gasten gerust kunnen stellen. Zorginstelling zijn vaak groot en hebben meerdere ingang- en uitgangspunten voor bezoekers. Daarom is er een flexibele, actieve en goed getrainde beveiliger nodig om deze functie te vervullen.

Waarom Zorgbeveiliging bij Brothers Security?

Zoals altijd, leveren wij kwaliteit en hebben we standaard procedures om tot een kwaliteitsservice te komen. Bij elke beveiligingsdienst maken wij een Beveiligingsplan, Draaiboek en Risico Analyse. Hiermee word voor de uitvoering alles duidelijk gemaakt en afspraken gemaakt met u en uw personeel. Onze beveiligers hebben jaren ervaring in de zorg en kunt u dus kwaliteit verwachten. U kunt vrijblijvend het offerte formulier invullen of direct contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakings- en adviesgesprek.

 • Jaren ervaring in de zorg
 • Beveiligers met emotioneel begrip
 • Nette en verzorgde beveiligers

Contact formulier

Vul vrijblijvend het contactformulier en regel uw veiligheid.
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.
Bedankt! We hebben uw formulier ontvangen.
Oops! Check de velden nog een keer.

Andere beveiligingsdiensten

Bouwbeveiliging

Een project is vaak makkelijk te betreden omdat deze vaak alleen door hekken wordt "bewaakt". Criminelen krijgen hierdoor de ideale kans om waardevolle spullen te stelen of vandalisme te plegen wat het leven kan kosten van de volgende die er mee gaat werken. Criminaliteit is niet de enige zorg. Personeel, leveranciers en aannemers die het project betreden worden ook streng gecontroleerd op veiligheidsmaatregelen. Brothers Security heeft de juiste en beveiligers hiervoor.

 • Controle van personeel en leveranciers op het project
 • Diefstal en vandalisme voorkomen
Lees meer

Evenementen beveiliging

Bezoekers kijken graag positief terug op het evenement als deze vlekkeloos is verlopen. Brothers Security Beveiligers hebben jaren ervaring in de evenementen industrie en hebben deel gemaakt van grote projecten. Regionale bezoekers zullen de grootste groep bezoekers zijn voor uw evenement. Onze beveiligers komen uit de regio Arnhem en Nijmegen, wat als grootste voordeel is: kennis over de cultuur.

 • Veiligheid van artiesten, personeel en bezoekers is de standaard
 • Professionele toegangscontrole
Lees meer

Objectbeveiliging

Bij objectbewaking ligt de focus op het beveiligen uw objecten, bezoekers en personeel onder en na werktijden. Er wordt toezicht gehouden en alle veiligheidsaspecten van de omgeving worden continu gecontroleerd. Brothers Security beveiligers controleren de in- en uitgaande personen en het goederenverkeer. Met duidelijke afspraken kunt u ook 24/7 bewaking voor uw industrie- of bedrijventerrein verwachten.

 • Registreren van personeel en bezoekers
 • Regelmatig veiligheidsprocedures
Lees meer

Horeca Beveiliging

Naast een goede dj en lekkere hapjes, staat veiligheid voorop. Toch wordt veiligheid vaak over het hoofd gezien of slecht gehanteerd. Daarom kiest Brothers Security voor beveiligers uit de regio Gelderland. Omdat zij de uitgaander kennen.

 • Jaren ervaring in de Horeca
 • Wij kennen de cultuur
Lees meer

Winkelsurveillant

Er komt meer bij kijken dan alleen personeel inzetten voor veiligheid. Wat doe je bij brand? Wat moet je doen bij een (gewapende) overval? Onzekerheden waar Brothers Security je mee gaat helpen.

 • Perfect getrainde beveiligers
 • Verschillende plannen worden gemaakt
Lees meer