Winkelsurveillant

Over de dienst

Als winkeleigenaar uit regio Arnhem en Nijmegen is veiligheid een prioriteit dat vaak over het hoofd wordt gezien of slecht wordt gehanteerd. Naast het verkopen van producten en diensten spelen er ook ongewenste activiteiten zich af op de werkvloer of op het kantoor. Bijvoorbeeld, winkeldiefstal, fraude, zakkenrollen, sweethearting en vele andere (moderne) manieren van ongewenste praktijken. Daarom zijn Brothers Security Winkelsurveillanten de ogen en oren bij u op de werkvloer. Naast veiligheid, voorkomen wij ook diefstal/dervingen door voor het moment van misdrijf, de dader al door te hebben.

Dit doen de winkelsurveillanten zonder de potentiële koper het gevoel te geven dat zij of hij gevolgd wordt. Onze winkelsurveillanten uit de regio Arnhem en Nijmegen worden ingezet op basis van hun specialiteit. Begroet worden door een grote afschrikkende beveiliger is niet de ideale manier van klantvriendelijkheid. Klanten willen zich veilig voelen en zonder angst winkelen. Daarom kiezen wij voor u de ideale winkelsurveillant.

 • Klantvriendelijke beveiligers, gekozen door Brothers Security Specialisten
 • Uw personeel wordt getraind op ongewenste situaties zoals overvalling of agressie
 • Wanneer gewenst kunnen wij ondersteunen bij aangiftes

Wat biedt Brothers Security?

Brothers Security Winkelsurveillanten en Leidinggevenden maken samen met u een Beveiligingsplan, een Draaiboek en een Risico Analyse. Wij komen vrijblijvend langs en geven vrijblijvend advies met betrekking tot veiligheid van uw winkel. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen als telefoonwinkel, kledingwinkel of franchisenemer.

Wij vinden het belangrijk dat onze manier van werken past bij de identiteit en de uitstraling van uw winkel of merk. We gaan daarom graag met u in gesprek, om zo uitvoerig mogelijk te bespreken wat uw wensen zijn en hoe wij te werk zullen gaan. We werken niet alleen vóór jou, maar ook sámen met jou.

Contact formulier

Vul vrijblijvend het contactformulier en regel uw veiligheid.
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.
Bedankt! We hebben uw formulier ontvangen.
Oops! Check de velden nog een keer.

Andere beveiligingsdiensten

Bouwbeveiliging

Een project is vaak makkelijk te betreden omdat deze vaak alleen door hekken wordt "bewaakt". Criminelen krijgen hierdoor de ideale kans om waardevolle spullen te stelen of vandalisme te plegen wat het leven kan kosten van de volgende die er mee gaat werken. Criminaliteit is niet de enige zorg. Personeel, leveranciers en aannemers die het project betreden worden ook streng gecontroleerd op veiligheidsmaatregelen. Brothers Security heeft de juiste en beveiligers hiervoor.

 • Controle van personeel en leveranciers op het project
 • Diefstal en vandalisme voorkomen
Lees meer

Evenementen beveiliging

Bezoekers kijken graag positief terug op het evenement als deze vlekkeloos is verlopen. Brothers Security Beveiligers hebben jaren ervaring in de evenementen industrie en hebben deel gemaakt van grote projecten. Regionale bezoekers zullen de grootste groep bezoekers zijn voor uw evenement. Onze beveiligers komen uit de regio Arnhem en Nijmegen, wat als grootste voordeel is: kennis over de cultuur.

 • Veiligheid van artiesten, personeel en bezoekers is de standaard
 • Professionele toegangscontrole
Lees meer

Objectbeveiliging

Bij objectbewaking ligt de focus op het beveiligen uw objecten, bezoekers en personeel onder en na werktijden. Er wordt toezicht gehouden en alle veiligheidsaspecten van de omgeving worden continu gecontroleerd. Brothers Security beveiligers controleren de in- en uitgaande personen en het goederenverkeer. Met duidelijke afspraken kunt u ook 24/7 bewaking voor uw industrie- of bedrijventerrein verwachten.

 • Registreren van personeel en bezoekers
 • Regelmatig veiligheidsprocedures
Lees meer

Zorgbeveiliging

Zorginstelling zijn vaak groot en hebben meerdere ingang- en uitgangspunten voor bezoekers. Daarom is er een flexibele, actieve en goed getrainde beveiliger nodig om deze functie te vervullen. Brothers Security Zorgbeveiligers zijn perfect getraind voor in de zorg en weten te handelen bij emotionele situaties en weten patiënten en gasten gerust te stellen.

 • In bezit van alle geëiste certificaten
 • Beveiligers met jaren ervaring in de zorg
Lees meer

Horeca Beveiliging

Naast een goede dj en lekkere hapjes, staat veiligheid voorop. Toch wordt veiligheid vaak over het hoofd gezien of slecht gehanteerd. Daarom kiest Brothers Security voor beveiligers uit de regio Gelderland. Omdat zij de uitgaander kennen.

 • Jaren ervaring in de Horeca
 • Wij kennen de cultuur
Lees meer