Horeca Beveiliging

Over de dienst

Een gezellige sfeer en relaxen zijn voor uw gasten belangrijk om het uitgaan tot een success te maken. Brothers Security Horecabeveiligers komen uit de regio Arnhem en Nijmegen. Dit betekend dat de beveiliger de cultuur van oost-Nederland kent en dus verschillende uitgaansgroepen herkent. Een beveiliger met een bekend gezicht en die zijn gasten kent maakt de sfeer aantrekkelijker en aangenamer. Daarom kiezen wij alleen voor beveiligers uit Gelderland.

Naast het verwelkomen en beveiligen van gasten en personeel, kunnen wij ook met heldere afspraken met hulpdiensten, visitaties en toegangscontroles uitvoeren. Zo hoeft u zelf geen onnodig personeel uit te nodigen, maar regelen wij samen voor een veilige en gezellige avond.

Uw personeel

Brothers Security Beveiligers zijn perfect getraind en hebben jaren ervaring in Horeca Beveiliging. Uw personeel veilig laten voelen tijdens het werken is één van onze prioriteiten. Maar weet uw horecapersoneel ook echt hoe zij moeten handelen bij ongewenste situaties? Wij geven als nodig ook EHBO-Cursussen en Calamiteiten Trainingen. Zo kunnen wij samen voor een veilige avond zorgen. Natuurlijk wordt er voor de avond ook heldere afspraken gemaakt met betrekking tot communicatie en activiteiten op de avond.

 • Cursussen voor personeel
 • De beste beveiligers voor de horeca

Hoe gaat Brothers Security met ongewenste situaties?

Omdat Brothers Security Beveiligers jaren ervaring hebben in de horeca en andere uitgaansplekken, weten zij hoe er effectief en tactisch gehandeld moet worden. Zo begeleiden we raddraaiers op de juiste manier naar de uitgang, zijn we alert op onderlinge activiteiten zoals drugs en alcohol consumptie van minderjarige en fouilleren/identificeren we gasten als nodig.

Wat biedt Brothers Security?

Wij komen vrijblijvend langs bij u en geven ook vrijblijvend advies. Na het maken van een Beveiligingsplan, Draaiboek en Risico Analyse, kiezen wij de perfecte beveiligers voor het project. Wij maken duidelijke afspraken met u en uw personeel. Wij doen alles om kwaliteit te leveren, zo blijft uw zaak niet alleen veilig maar ook the go-to uitgaansplek in de regio.

Contact formulier

Vul vrijblijvend het contactformulier en regel uw veiligheid.
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.
Bedankt! We hebben uw formulier ontvangen.
Oops! Check de velden nog een keer.

Andere beveiligingsdiensten

Bouwbeveiliging

Een project is vaak makkelijk te betreden omdat deze vaak alleen door hekken wordt "bewaakt". Criminelen krijgen hierdoor de ideale kans om waardevolle spullen te stelen of vandalisme te plegen wat het leven kan kosten van de volgende die er mee gaat werken. Criminaliteit is niet de enige zorg. Personeel, leveranciers en aannemers die het project betreden worden ook streng gecontroleerd op veiligheidsmaatregelen. Brothers Security heeft de juiste en beveiligers hiervoor.

 • Controle van personeel en leveranciers op het project
 • Diefstal en vandalisme voorkomen
Lees meer

Evenementen beveiliging

Bezoekers kijken graag positief terug op het evenement als deze vlekkeloos is verlopen. Brothers Security Beveiligers hebben jaren ervaring in de evenementen industrie en hebben deel gemaakt van grote projecten. Regionale bezoekers zullen de grootste groep bezoekers zijn voor uw evenement. Onze beveiligers komen uit de regio Arnhem en Nijmegen, wat als grootste voordeel is: kennis over de cultuur.

 • Veiligheid van artiesten, personeel en bezoekers is de standaard
 • Professionele toegangscontrole
Lees meer

Objectbeveiliging

Bij objectbewaking ligt de focus op het beveiligen uw objecten, bezoekers en personeel onder en na werktijden. Er wordt toezicht gehouden en alle veiligheidsaspecten van de omgeving worden continu gecontroleerd. Brothers Security beveiligers controleren de in- en uitgaande personen en het goederenverkeer. Met duidelijke afspraken kunt u ook 24/7 bewaking voor uw industrie- of bedrijventerrein verwachten.

 • Registreren van personeel en bezoekers
 • Regelmatig veiligheidsprocedures
Lees meer

Zorgbeveiliging

Zorginstelling zijn vaak groot en hebben meerdere ingang- en uitgangspunten voor bezoekers. Daarom is er een flexibele, actieve en goed getrainde beveiliger nodig om deze functie te vervullen. Brothers Security Zorgbeveiligers zijn perfect getraind voor in de zorg en weten te handelen bij emotionele situaties en weten patiënten en gasten gerust te stellen.

 • In bezit van alle geëiste certificaten
 • Beveiligers met jaren ervaring in de zorg
Lees meer

Winkelsurveillant

Er komt meer bij kijken dan alleen personeel inzetten voor veiligheid. Wat doe je bij brand? Wat moet je doen bij een (gewapende) overval? Onzekerheden waar Brothers Security je mee gaat helpen.

 • Perfect getrainde beveiligers
 • Verschillende plannen worden gemaakt
Lees meer