Evenementen beveiliging

Over de dienst

Een evenement een plek waar wel honderden gasten tegelijk binnenkomen en duizenden vierkante meters wat beveiligd moet worden. Brothers Security heeft het topteam om het evenement herhaling vatbaar te maken. Wij bieden snelle en effectieve toegangscontroles zoals fouilleren, ticket controles en identificatie. De veiligheid van artiesten, personeel en bezoekers is de standaard.

Mede door het maken van een risicoanalyse, crowd-management-, veiligheids-, calamiteiten, ontruimings-, BHV- en mobiliteitsplannen, post en object instructies lukt het altijd om samen tot een preventieplan te komen en het evenement vlekkeloos te laten verlopen. Onze projectleiders onderhouden contacten met u als organisator, gemeentelijke en andere betrokken diensten en partijen, bijvoorbeeld over de aanvraag van vergunningen, en nemen u alle zorgen uit handen.

Waarom Objectbeveiliging bij Brothers Security?

Het maakt niet uit hoe klein of hoe groot het evenement is. Brothers Security kan het en voert het met kwaliteit uit, zonder de sfeer veranderen of gastvrijheid af te nemen.

 • Algemeen en professioneel toegangscontroles
 • Jaren ervaring met evenementen
 • Regionale beveiligers (Gelderland)

Contact formulier

Vul vrijblijvend het contactformulier en regel uw veiligheid.
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.
Bedankt! We hebben uw formulier ontvangen.
Oops! Check de velden nog een keer.

Andere beveiligingsdiensten

Bouwbeveiliging

Een project is vaak makkelijk te betreden omdat deze vaak alleen door hekken wordt "bewaakt". Criminelen krijgen hierdoor de ideale kans om waardevolle spullen te stelen of vandalisme te plegen wat het leven kan kosten van de volgende die er mee gaat werken. Criminaliteit is niet de enige zorg. Personeel, leveranciers en aannemers die het project betreden worden ook streng gecontroleerd op veiligheidsmaatregelen. Brothers Security heeft de juiste en beveiligers hiervoor.

 • Controle van personeel en leveranciers op het project
 • Diefstal en vandalisme voorkomen
Lees meer

Objectbeveiliging

Bij objectbewaking ligt de focus op het beveiligen uw objecten, bezoekers en personeel onder en na werktijden. Er wordt toezicht gehouden en alle veiligheidsaspecten van de omgeving worden continu gecontroleerd. Brothers Security beveiligers controleren de in- en uitgaande personen en het goederenverkeer. Met duidelijke afspraken kunt u ook 24/7 bewaking voor uw industrie- of bedrijventerrein verwachten.

 • Registreren van personeel en bezoekers
 • Regelmatig veiligheidsprocedures
Lees meer

Zorgbeveiliging

Zorginstelling zijn vaak groot en hebben meerdere ingang- en uitgangspunten voor bezoekers. Daarom is er een flexibele, actieve en goed getrainde beveiliger nodig om deze functie te vervullen. Brothers Security Zorgbeveiligers zijn perfect getraind voor in de zorg en weten te handelen bij emotionele situaties en weten patiënten en gasten gerust te stellen.

 • In bezit van alle geëiste certificaten
 • Beveiligers met jaren ervaring in de zorg
Lees meer

Horeca Beveiliging

Naast een goede dj en lekkere hapjes, staat veiligheid voorop. Toch wordt veiligheid vaak over het hoofd gezien of slecht gehanteerd. Daarom kiest Brothers Security voor beveiligers uit de regio Gelderland. Omdat zij de uitgaander kennen.

 • Jaren ervaring in de Horeca
 • Wij kennen de cultuur
Lees meer

Winkelsurveillant

Er komt meer bij kijken dan alleen personeel inzetten voor veiligheid. Wat doe je bij brand? Wat moet je doen bij een (gewapende) overval? Onzekerheden waar Brothers Security je mee gaat helpen.

 • Perfect getrainde beveiligers
 • Verschillende plannen worden gemaakt
Lees meer